ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ DOULTON

Φίλτρα νερού Doulton από το 1827
Λίγα λόγια για την Doulton
Η Doulton water filters κατασκευάζει φίλτρα νερού για περισσότερα από 187 χρόνια. Ξεκίνησε στις αρχές του 19ου αιώνα, την εποχή όπου το Λονδίνο μαστιζόταν από την επιδημία της χολέρας διότι η κύρια πηγή τροφοδοσίας νερού του ήταν ο ποταμός Τάμεσης. Ο Henry Doulton ανακάλυψε ότι φιλτράροντας το νερό με πορώδη κεραμικά υλικά μειώνονταν η συχνότητα εμφάνισης ασθενειών που σχετίζονται με το νερό.
Σήμερα τα φίλτρα νερού της Doulton κατασκευάζονται από την Fair Ceramic Industy η οποία εδρεύει στο South Staffoedshire της Αγγλίας.

Απόδοση
Τα φίλτρα νερού της Doulton πωλούνται σε περισσότερες από 140 χώρες, ακριβώς διότι τα φίλτρα της Doulton μπορούν να βελτιώσουν κάθε νερό.
— Υψηλά επίπεδα συγκράτησης σωματιδίων και παθογόνων οργανισμών χάρη στην πορώδη δομή των υλικών τους που φτάνει κάτω από 0,2μm.
— Πολύ καλή απόδοση για μεγάλο χρόνο ζωής διότι μπορούν να πλυθούν.
–Το κεραμικό και ο ενεργός άνθρακας κατασκευάζονται από 100% φυσικά υλικά.
–Δεν αφαιρούν τα μεταλλικά στοιχεία του νερού.
–Έχουν ενισχυθεί με ιχνοστοιχεία αργύρου για την μη ανάπτυξη μικροβίων στο φίλτρο.
–Επιτυγχάνουν φίλτρανση πολλών σταδίων. Ο συνδυασμός κεραμικού φίλτρου και φίλτρου ενεργού άνθρακα επιτρέπει την επεξεργασία του νερού σε 4 στάδια.
Επιλέξτε καθαρό νερό μεταξύ των 3 διαφορετικών κατηγοριών φίλτρων νερού
Κόστος
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί το κόστος των εμφιαλωμένων νερών, με την αγορά φίλτρων νερού Doulton διότι επιλέγετε καθαρό νερό με πολύ μικρό κόστος.
Η υψηλή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με άλλα φίλτρα νερού.

 

πηγή : leyteris-koumparos.com